Senzo scooters bij Voordeelscooters

Voordeelscooters verkoopt en leaset scooters van het Hollandse merk Senzo. En dat is goed nieuws. Senzo maakt sportieve scooters maar ook retro modellen met een eenvoudige of juist chique uitstraling. Bij Voordeelscooters vindt je een grote collectie modellen in vele verschillende kleuren. Kies onder anderen uit glanzend of mat zwart, exclusief rood-wit, luxe champagne of de retrokleuren grijs, bruin, lichtblauw of zilver. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar in een snoruitvoering en een bromuitvoering.

 

De modellen zijn basaal maar volledig uitgerust of juist voorzien van exclusieve uitstraling door het gebruik van chrome accenten, een breed stuur of fraai verwerkte accenten zoals de grille, buddyseat of knipperlichten. Welk model je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een moderne en betrouwbare GY6 4-takt motorblok. Dit is hetzelfde blok als gebruikt in de duurdere merken Peugeot en Kymco. Natuurlijk is ieder model voorzien van het Europese EEC keurmerk waardoor de scooter geschikt is voor gebruik op de openbare weg in Nederland als in het buitenland.

 

Zoek je een sportief model dan kies je voor de Senzo Urban of de Senzo SP50. De Senzo Grace is een mooi compact model, de Senzo GT2 is voorzien van een mooie klassiek uitstraling. Zoek je een klassiek model met de looks van een Vespa LX dan is de Senzo RivaLux de juiste keuze. Een prachtige scooter voor een kleiner budget. Kies voor gewenste accessoires en personaliseer de scooter met een hoog of lag windscherm, een mooi dubbelzadel of opvallende voetpedalen. En helemaal van deze tijd: laad je smartphone op via ingebouwde usb aansluiting.

 

Voordeelscooter kan jouw scooter tegen een kleine meerprijs aan huis afleveren zodat je direct op pad kan gaan. In de winkels zijn de scooters te bekijken en is het mogelijk om een proefrit te maken.